5. Melanie Kool

Hoi allemaal! Ik ben Melanie, tweedejaarsstudent Future Planet Studies en studentlid bij de Opleidingscommissie. Tijdens mijn studiekeuze kwam ik er al snel achter dat ik niet alleen wilde studeren, ik wilde de wereld veranderen en uitdagingen verhelpen. We kennen allemaal de problemen van nu op klimaat, milieu, sociaal en persoonlijk gebied. Wat deze problemen moeilijk maakt is onder andere dat ze heel groot zijn en dat ze zichzelf niet zomaar oplossen. Daarom hoop ik een aantal van deze onderwerpen kleiner te kunnen maken, binnen de veilige muren van de faculteit, en verder te bouwen op wat de raad al heeft bereikt en wil bereiken.  

Een van de manieren om problemen aan te pakken is door te kijken naar de lange termijn. Op Science Park ben je niet zomaar een student, een studentnummer, je bent iemand die ervoor heeft gekozen om je tijd te besteden aan ontwikkeling en groei als individu. Deze keuze moet zo goed als kan ondersteund en gestimuleerd worden met kwalitatief goed onderwijs. Daarom wil ik me inzetten voor alle middelen en flexibiliteit die jij nodig hebt. Of dit nu minder verplichte werkgroepen of meer tijd voor herkansingen betekent, daar zal ik voor werken!