Verkiezingen 2021

Van 31 mei t/m 4 juni kun je weer stemmen voor de studentenraadsverkiezingen van de UvA. Op deze pagina vind je alle informatie over LIEF, en kun je (zodra de verkiezingen begonnen zijn) meteen naar de stemwebsite om je stem uit te brengen.

Onze mensen

Ook dit jaar komt LIEF weer met een lijst enthousiaste mensen. Wil je onze hele lijst zien? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Onze plannen

Meer Onderwijs op Maat

We willen van aanwezigheidsplicht naar keuze. En die keuzevrijheid ook bij werkgroepindeling. Bijvakken moeten toegankelijker; cijfers zijn niet alles. Daarnaast verdienen herkansers ook  betere ondersteuning.

Aandacht voor Kleur op de FNWI

Diversiteit is een verrijking voor iedereen. We houden ons bezig met initiatieven die daaraan een bijdrage leveren, en je ziet het terug in onze lijst.

Van Evaluatie naar Verbetering

Nieuwe evaluatievormen bieden mogelijkheden tot verbetering tijdens vakken. En bij evaluatie is transparante terugkoppeling essentieel. Naast vakken mag UvA-Q zelf ook wel eens onder de loep worden genomen.

Oog voor Mentale Gezondheid

Houd rekening met werkdruk, à la “voorkomen is beter dan genezen”. Studenten verdienen studentpsychologen op de eigen faculteit. En daarbij streven we naar kortere wachtlijsten.

Meer weten over onze plannen? Kijk dan hier.