In het bestuur van LIEF: iets voor jou?

Jullie zoeken nieuwe bestuursleden?

Ja! Komende februari komt er een bestuurswissel aan waarvoor we weer nieuwe bestuursleden zoeken.

Wat houdt het in?

Als bestuur houd je je bezig het werven van kandidaten voor de studentenraadsverkiezingen, het ondersteunen van deze kandidaten bij de campagne en het bedenken en organiseren van LIEF-activiteiten. Je beheert samen met je bestuursgenoten de LIEF-kas om dit te financieren. Er is veel ruimte om je eigen invulling te geven aan je bestuurstijd; buiten de verkiezingen staat er vrijwel niets vast.

Je bent elke week gemiddeld 4 uur bezig, en rond de verkiezingen is het natuurlijk een stukje drukker.

Het plan is om vanaf volgend jaar het bestuursjaar gelijk te laten lopen met het boek- en schooljaar, dus in principe wordt je in februari voor een half jaar ingestemd.

Klinkt interessant!

Als dit je leuk lijkt, stuur ons dan een berichtje! Je kunt ons bereiken via e-mail (bestuur@liefvoorjou.nl), of wat laagdrempeliger via Telegram (@cyberslak) of WhatsApp (+31 6 20523059). Stuur ons ook gerust een berichtje als je nog niet zeker weet of het iets voor jou is, dan kunnen we daar samen achter komen!

Informatieavond

Mocht het je interessant lijken, maar wil je toch nog iets meer over LIEF, het bestuur of de specifieke functies weten, kom dan naar de informatieavond. Deze zal op 20 januari plaatsvinden om 17:00. Als je hier bij wil zijn, stuur dan een berichtje naar bestuur@liefvoorjou.nl om info voor deelname te ontvangen.